• Glo hotels
  • Yritykset & ryhmät
  • GHA
  • Hintakalenteri

Kämp Collection Business Club tarjoaa parhaan hinnan ja edut vuoden jokaisena päivänä – koko yrityksenne henkilöstölle.

1 huone, 1 aikuista, 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Control not found ucOccupancy5!
DISCOVERY jäsenenä saat lunastaa tämän edun ja paljon muuta GLO Hotelleissa sekä yli 550 hotellissa ympäri maailmaa. Varaa suoraan sivuiltamme ja säästät 10% päivän parhaasta hinnasta. Et vielä ole jäsen? Liity veloituksetta tästä
 
Muista minut

Huom. Edun lunastaminen vaatii DISCOVERY-jäsenkorttisi numeron esittämistä sisäänkirjautuessasi, muuten edun arvo veloitetaan uloskirjautuessa. Ehdot: Tämä kampanja on voimassa vain varauksille sivustoilta glohotels.fi tai gha.com. Kampanja on voimassa hotellin saatavuuden mukaan valituille päiville ja muutoksille ilman erillistä huomautusta. Lisätietoa myyntipalvelustamme: 09 5840 9445 tai sähköpostilla sales@glohotels.fi

Yötä Yht.
Prices shown are starting from prices per night
      Valitut päivät
      Saatavilla
      Ei vapaita huoneita
      Erikoishinta
Valitut päivät: - Yötä , Yht.
Yötä Yht.

GLO Discovery

Jäsenenä saat huoneen 10 % edullisemmin! Liity GLO Discovery -kanta-asiakasohjelmaan, niin pääset nauttimaan jäseneduista yli 550 hotellissa eri puolilla maailmaa. 

Love GLO hotellipaketti – Miniloma kahdelle

Tämä paketti sopii erinomaisesti pariskunnille ja vasta vihitylle parille.
Kampanja koskee vain uusia varauksia ja etuhinta on käytettävissä vain vapaa-ajanmatkustamista koskeviin majoituksiin, ei laskutusta. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kuluton peruutus tulopäivänä klo 16:00 mennessä, myöhästyneestä peruutuksesta veloitetaan 100 % peruutusmaksu.
Huonepaketteja tarjolla rajoitetusti. Varauksen voit tehdä verkosta 24h ennen saapumista, ja tämän jälkeen sähköpostilla tai soittamalla suoraan hotelliin.