• Glo hotels
  • Yritykset & ryhmät
  • GHA
  • Hintakalenteri

Kämp Collection Business Club tarjoaa parhaan hinnan ja edut vuoden jokaisena päivänä – koko yrityksenne henkilöstölle.

1 huone, 1 aikuista, 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Control not found ucOccupancy5!
DISCOVERY jäsenenä saat lunastaa tämän edun ja paljon muuta GLO Hotelleissa sekä yli 550 hotellissa ympäri maailmaa. Varaa suoraan sivuiltamme ja säästät 10% päivän parhaasta hinnasta. Et vielä ole jäsen? Liity veloituksetta tästä
 
Muista minut

Huom. Edun lunastaminen vaatii DISCOVERY-jäsenkorttisi numeron esittämistä sisäänkirjautuessasi, muuten edun arvo veloitetaan uloskirjautuessa. Ehdot: Tämä kampanja on voimassa vain varauksille sivustoilta glohotels.fi tai gha.com. Kampanja on voimassa hotellin saatavuuden mukaan valituille päiville ja muutoksille ilman erillistä huomautusta. Lisätietoa myyntipalvelustamme: 09 5840 9445 tai sähköpostilla sales@glohotels.fi

Yötä Yht.
Prices shown are starting from prices per night
      Valitut päivät
      Saatavilla
      Ei vapaita huoneita
      Erikoishinta
Valitut päivät: - Yötä , Yht.
Yötä Yht.

Art & Dine -paketti

Ystävyys on illallinen yhdessä. Tule ystäväsi tai rakkaasi kanssa nauttimaan ylellisestä Art & Dine-paketista kahdelle.

GLO Discovery

Jäsenenä saat huoneen 10 % edullisemmin! Liity GLO Discovery -kanta-asiakasohjelmaan, niin pääset nauttimaan jäseneduista yli 550 hotellissa eri puolilla maailmaa. 

Love GLO hotellipaketti – Miniloma kahdelle

Tämä paketti sopii erinomaisesti pariskunnille ja vasta vihitylle parille.

Sello & Dine -paketti

Ystävyys on illallinen yhdessä. Tule nauttimaan unohtumattomasta Sello & Dine-paketista kahdelle.
Etu on voimassa maanantai-lauantai majoituksille, saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.  Peruutus kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä ennen kello 18.00. 
Kampanja koskee vain uusia varauksia ja etuhinta on käytettävissä vain vapaa-ajanmatkustamista koskeviin majoituksiin, ei laskutusta. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kuluton peruutus tulopäivänä klo 16:00 mennessä, myöhästyneestä peruutuksesta veloitetaan 100 % peruutusmaksu.
Huonepaketteja tarjolla rajoitetusti. Varauksen voit tehdä verkosta 24h ennen saapumista, ja tämän jälkeen sähköpostilla tai soittamalla suoraan hotelliin.
Etu on voimassa perjantai-lauantai majoituksille, saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.  Peruutus kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä ennen kello 18.00.