• Glo hotels
  • Yritykset & ryhmät
  • GHA
  • Hintakalenteri

Oletko jo Business Club -jäsen? Kämp Collection Hotelsin Business Club tarjoaa parhaan hinnan ja edut vuoden jokaisena päivänä – koko yrityksenne henkilöstölle.
Liity nyt tästä ja saat saman tien etua seuraavasta varauksestasi.

1 huone, 1 aikuista, 0 lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Control not found ucOccupancy5!
DISCOVERY jäsenenä saat lunastaa tämän edun ja paljon muuta GLO Hotelleissa sekä yli 550 hotellissa ympäri maailmaa. Varaa suoraan sivuiltamme ja säästät 10% päivän parhaasta hinnasta. Et vielä ole jäsen? Liity veloituksetta tästä
 
Muista minut

Huom. Edun lunastaminen vaatii DISCOVERY-jäsenkorttisi numeron esittämistä sisäänkirjautuessasi, muuten edun arvo veloitetaan uloskirjautuessa. Ehdot: Tämä kampanja on voimassa vain varauksille sivustoilta glohotels.fi tai gha.com. Kampanja on voimassa hotellin saatavuuden mukaan valituille päiville ja muutoksille ilman erillistä huomautusta. Lisätietoa myyntipalvelustamme: 09 5840 9445 tai sähköpostilla sales@glohotels.fi

Yötä Yht.
Hinnat ovat alkaen hintoja per yö per huone
      Valitut päivät
      Saatavilla
      Ei vapaita huoneita
      Erikoishinta
Valitut päivät: - Yötä , Yht.
Yötä Yht.

Art & Dine -paketti

Ystävyys on illallinen yhdessä. Tule ystäväsi tai rakkaasi kanssa nauttimaan ylellisestä Art & Dine-paketista kahdelle.

GLO DISCOVERY

Jäsenenä saat huoneen 10 % edullisemmin! Liity GLO DISCOVERY -kanta-asiakasohjelmaan, niin pääset nauttimaan jäseneduista yli 550 hotellissa eri puolilla maailmaa. 

MATKAMESSUETUMME SINULLE: GLO HOTELLIEN YÖPYMISET -30%

Matkamessuetumme sinulle: GLO Hotellien yöpymiset -30%

Sello & Dine -paketti

Ystävyys on illallinen yhdessä. Tule nauttimaan unohtumattomasta Sello & Dine-paketista kahdelle.
Varaus voidaan peruuttaa veloituksetta saapumista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Etu on voimassa saatavuuden mukaan maanantai-lauantai majoituksille 31.1.2018 asti ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Varaus voidaan peruuttaa veloituksetta saapumista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Etu on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä per päivä. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Edun lunastaminen vaatii DISCOVERY-jäsenkorttisi numeron esittämistä sisäänkirjautuessasi, muuten edun arvo veloitetaan uloskirjautuessa. Kampanja koskee vain uusia varauksia ja etuhinta on käytettävissä vain vapaa-ajanmatkustamista koskeviin majoituksiin, ei laskutusta.
Varaa  15.1. –28.1.2018 . Majoitu  15.1 – 30.4 sekä 1.7 –31.7.2018 , saat -30 % päivän joustavasta hinnasta. Etuhinta lasketaan kunkin päivän joustavasta hinnasta, joka sisältää aamiaisen. Kampanjahintaisia huoneita on rajoitetusti ja kampanja koskee vain uusia varauksia. Etuhinta on käytettävissä ainoastaan vapaa-ajanmatkustamista koskeviin majoituksiin. Tarkista hinnan tarkemmat ehdot varatessasi. Majoitusajoissa hotellikohtaisia eroja.
Varaus voidaan peruuttaa veloituksetta saapumista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Etu on voimassa saatavuuden mukaan perjantai-lauantai majoituksille ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.